Pitman Training

Benvingut/da a Pitman Training Barcelona

Pitman formació, organització de formació líder en el Regne Unit amb 176 anys d’història, va inaugurar l’any 2014, el seu primer centre a Barcelona.

Pitman Training va ser fundada l’ any 1837 per Sir Isaac Pitman qui va inventar el sistema de taquigrafia Pitman, així doncs, quan es tracta de formació en Secretariat, els nostres cursos i diplomes són reconeguts internacionalment. També fou l’ impulsor de la formació a distancia quan per primera vegada al 1840 va començar a utilitzar el correu per impartir cursos per correspondència.

Pitman Training no només és respectada en el sector educatiu per dret propi, sinó també per les organitzacions internacionals i agències que gestionen i atorguen certificats oficials: University of Cambridge (BULATS), Microsoft Office (MOS), IAB, CompTIA, MCSA, City&Guilds, entre d’altres.

El nostre compromís és oferir una formació de la màxima qualitat, el suport, assessorament i orientació per ajudar als nostres alumnes a aconseguir els teus propòsits professionals.

Si tens un bon nivell d’anglès, vols aprendre i desenvolupar les teves competències per progressar professionalment, aleshores els nostres cursos y diplomes estan pensats per a tu!

Per a més informació:
-Sobre nosaltres
-Sobre la nostra formació
-On som