Pitman Training

Forma’t amb nosaltres

… i canvia la teva vida!

Aprenentatge flexible, fet a la teva mida i amb tot el suport personalitzat

En el competitiu mercat actual, necessites els coneixements adequats per treballar i consolidar el teu futur professional.

Si estudies a Pitman Training Barcelona obtindràs nombrosos beneficis:

  • Millorar els teus coneixements i habilitats per parlar, llegir i escriure en anglès i ampliar el vocabulari tècnic de la teva especialitat professional.
  • Et formaràs amb una consolidada organització dedicada a la formació i educació moderna amb gairebé 200 anys d’experiència; una marca líder en el sector educatiu.
  • una formació flexible, compatible amb les teves necessitats i obligacions – ens adaptem al teu aprenentatge. Els nostres programes en diversos àmbits professionals com el Secretariat, Comptabilitat i Administració permeten assolir qualsevol objectiu.
  • El nostre únic mètode de formació, que combina àudio, llibres i programari “en viu”. T’ oferim el millor material educatiu actual.
  • Pitman Training ha estat guardonat com una top UK Business Superbrand. Així que, si estàs pensant en adquirir experiència a l’estranger, un títol Pitman Training t’ajudarà a aconseguir el treball desitjat.

 

Si vols conèixer més sobre Pitman Training Barcelona, truca’ns al 93 218 73 000 o vine a visitar-nos.