Pitman Training

Cursos populars

Pitman Training Barcelona ofereix una formació única i avantguardista en l’ àrea de software d’ oficina i en l’ àrea de tecnologia informàtica com també una gamma de cursos que gaudeixen d’una alta reputació entre les empreses internacionals. Tots els nostres cursos estan dissenyats per ajudar-te a atènyer la feina que vols, millorar l’ actual i canviar la teva vida.

Al finalitzar el curs, els estudiants han de realitzar i aprovar un examen al Centre per obtenir el certificat de Pitman Training que és reconegut internacionalment per les empreses.

També oferim cursos especialitzats per a persones que, havent començat a estudiar la llengua anglesa, volen millorar les seves habilitats i complir amb els requisits de la llengua per treballar en empreses internacional o treballar a l’estranger. Pitman Training et proporcionarà les habilitats i competències per poder treballar amb seguretat en qualsevol ambient modern de negocis.

A més, els nostres cursos pot suposar la obtenció de qualificacions de col·legis professionals com AMSPAR, AAT, BTEC, BULATS, CompTIA, MOS i molts més. Molt sovint, aquestes proves es poden realitzar al Centre.

El mètode Pitman segueix un ritme personalitzat i per tant, pots començar el curs i estudiar quan tu ho decideixis. A més, un nombre creixent de cursos es poden estudiar online a través de la nostra plataforma de formació a distància.

Volem garantir que el curs que escolleixes realment compleix amb les teves aspiracions professionals. Per aquest motiu, t’ animem a que ens truquis al telèfon 93 218 7300 o 629 216 569 i concertar una cita per a una consulta inicial i demostració gratuïta del curs de la teva elecció.

La informació sobre els cursos és en l’anglès perquè s’ imparteixen en aquest idioma. Si vols que te l’enviem en català o castellà, nomes cal que ens truquis o enviïs un mail.