Pitman Training

Curs De Xarxes Socials

Enquire Now

Les empreses reconeixen cada vegada més que els mitjans de comunicació social son una eina essencial per arribar al seu públic objectiu. És vital que els missatges i el to i el llenguatge utilitzat en les xarxes socials siguin professionals i educat així que disposar de temps per aprendre el què cal fer o no a xarxes socials de les empreses és molt important.

Aquest curs et portarà a través dels conceptes i elements bàsics a més de cobrir tot el necessari per saber com portar el teu negoci, si vols trobar feina en aquest camp o si estàs involucrat en l’ àrea de les relacions  públiques, esdeveniments i organització de defensa.

Aquest curs analitza com aconseguir el millor dels mitjans de de les xarxes socials a nivell empresarial. Conté un resum d’algunes de les eines més populars: butlletins, LinkedIn, Twitter, Facebook, Google, vídeos, Podcasts, fòrums i Social Bookmarking. Cobreix també els principis i regles de les Xarxes Socials, risc i gestió de crisis, com mesurar l’èxit d’una campanya i els Do i Don’ ts.

Truca’ns avui si vols ampliar el teu coneixement sobre les Xarxes Socials

Enquire Now