Pitman Training

Pitman English

pitman_english

Descripción del curs

T’ agradaria ser capaç de conversar amb més fluïdesa en anglès? Estàs buscant feina i necessites millorar les teves habilitats de llengua anglesa? Pitman English és una manera divertida i flexible per millorar les teves habilitats.
Aquest és un curs de formació online et permetrà millorar en 4 àrees:

  • Lectura
  • Escoltar
  • Escriure
  • Conversar

Al començament del curs, hauràs de realitzar una prova d’avaluació d’aptitud per determinar el teu nivell actual. Llavors podràs començar el curs una vegada hagis seleccionat les unitats o temes que t’interessen o son rellevants per a tu. Poden ser temes relacionats amb els viatges, esports i tecnologia, mitjançant notícies del món. Els temes s’actualitzen periòdicament, per tal de que el contingut del curs sigui tòpic i rellevant. Per assegurar-te que estàs estudiant en el nivell adequat, hauràs de completar una avaluació cada 3 mesos per fer el seguiment i la tutoria. El nivell de curs es modificarà segon el nivell que correspongui.
Pots escollir 3 unitats per estudiar al mateix temps. Cada unitat constarà d’activitats, exercicis i jocs, tots dissenyats per proporcionar una experiència divertida i interactiva d’estudi. Mentres estàs aprenent, construiràs un banc de vocabulari (Word Bank), que després serà un dels recursos que estudiaràs cada setmana.
El programa també permet construir una guia de gramàtica que cal revisar i estudiar cada setmana.
Un recurs valuós que tindràs accés son les sessions de tutoria, en les que podràs participar amb un grup més ampli. Aquestes sessions seran vitals per ajudar a millorar el teu anglès.
La combinació de les unitats d’estudi, classes, pràctiques i avaluacions trimestrals t’ ajudaran a confiar en el teu progrés i el coneixement de la llengua anglesa.
Al final d’aquest curs, obtindràs un certificat de Pitman Training.

Nota: aquest curs no és una formació d’IELTS.