Pitman Training

Diplomes Populars

Tots els diplomes que Pitman formació Barcelona ofereix estan dissenyats per ajudar a millorar i avançar en la teva carrera i reflectir que tens les habilitats necessàries i en demanda per tenir èxit en la teva professió.

Els diplomes que ofereix Pitman Training son internacionalment reconeguts per particulars i empreses i estan acreditats per un gran nombre important d’ organismes: BCS, BSI, AAT, OCR, IAB, Microsoft IT Academy, Universitat de Cambridge.

Un diploma està composa per cursos obligatoris (core courses) i altres de lliure elecció (elective courses). La durada de cada curs oscil·la entre 4 hores fins a varies setmanes, depenent de la teva disponibilitat.

Pitman Training Barcelona ofereix serveis gratuïts per complementar la teva formació i també per ajudar-te a aconseguir la feina que realment vols, aquests inclouen:

  • Classes de repàs per aprovar els exàmens
  • Ajudar a preparar el seu CV i presentació de gràfics
  • Contacte amb empreses de selecció de personal o recursos humans en empreses
  • Suport i formació per superar entrevistes i consells
  • Possibilitat de practiques en empreses i borsa de treball

Si vols que t’ ajudem a escollir el teu diploma, contacta amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o en persona o bé, pots veure a continuació algunes de les opcions que oferim:

La informació sobre els cursos és en l’anglès perquè s’ imparteixen en aquest idioma. Si vols que te l’enviem en català o castellà, nomes cal que ens truquis o enviïs un mail.