Pitman Training

Diploma D’ Organitzacio D’ Esdeveniments

Enquire Now

Descripció

El nostre diploma en Organització d’ Esdeveniments no deixa res per a la improvisació!

Si t’agrada ser darrera de l’ escenari d’un esdeveniment important, controlant que tot funcioni i sense problemes, aquesta podria ser la teva professió! Què passaria si la teva feina significa que de tant en tant ha d’ organitzar un Congrés o reunió? Coneixes el  know-how i tens les habilitats per mantenir el pla i el pressupost?

Cada curs inclòs en aquesta titulació et dota amb les habilitats per poder impressionar els teus companys de treball. Seràs capaç de demostrar les teves habilitats per manejar tasques múltiples i al mateix temps, coordinar grups grans sense oblidar-nos dels petits detalls que altres oblidarien.

Aquest es un Diploma integral, que recull temes com la gestió de l’esdeveniment, l’estratègia en mitjans socials, costos i preus, per nomenar uns quants. També pot escollir la modalitat d’estudi que s’adapti a les teves necessitats, ja sigui modalitat presencial, en el nostre Centre, modalitat semi presencial o a distancia mitjançant la nostra plataforma.

Contact us at Pitman Training Barcelona today to find out more – 93 218 73 00.


The best way to make sure your training programme suits you, your skills, your ambitions and your busy schedule, is to get in touch with us for a free, friendly expert career consultation.

Enquire Now