Pitman Training

Diploma de Dissenyador Web

Enquire Now

Descripció

Els bons dissenyadors web estan en demanda i per això,  escollir que aquesta carrera pot ser satisfactòria i pròspera. El Diploma en Disseny Web t’ajudarà a adquirir una varietat d’habilitats i posar-te en una situació privilegiada davant d’  altres candidats, així com l’obtenció de qualificacions reconegudes com el certificat d’Adobe.

Pots estudiar aquest diploma en modalitat a distància, a casa o des de la feina, o si pots, venir al nostre centre a Barcelona si necessites estar en un ambient d’estudi més estructurat si ho necessites, és la seva elecció! Si vols estudiar a temps complet, entre 20 a 30 hores setmanals, podràs finalitzar els estudis en nomes 9 setmanes.

El diploma inclou els cursos Adobe Dreamweaver, Photoshop, Flash, HTML i disseny web. També podràs escollir entre un ventall d’assignatures optatives per adaptar el diploma a les teves habilitats preferides. Un cop hagis finalitzat tots els estudis, obtindràs el certificat reconegut internacionalment Pitman Training i que podràs afegir al teu CV.

Per obtenir més informació sobre aquest Diploma, truca’ns  al 93 218 73 00 o 629 216 569

Enquire Now