Pitman Training

Diploma Executive PA

Enquire Now

Resum del Diploma

Si ets capaç de treballar sota pressió, demostrar les teves habilitats d’organització excepcional i tens la capacitat d’atenció al detall, el Diploma Executive PA és l’elecció de formacio ideal per a tu.

Amb el nostre Diploma Executive PA adquireixes tot el que necessites per treballar en una posició molt exigent i complexa com és treballar d’ Executive PA o Assistent Executiu, utilitzant l’últim programari per planificar els horaris, prendre notes durant Actes de reunions i tenir un gran coneixement de com funciona una organització d’alt nivell. Seràs capaç de dominar les teves habilitats personals existents i combinar-les amb habilitats pràctiques, demostrant que ets un gran actiu per a qualsevol empresa.

 

  • Formació flexible adaptada a les teves necessitats
  • Suport dels nostres tutors
  • Obtenir els coneixements més demandats a les empreses.

 

Gaudeix d’una carrera profitosa com a PA.

Per ajudar a mantenir-te a un pas endavant, el nostre Diploma Executive PA està dissenyat per adquirir una sèrie d’habilitats i ajudar-te a destacar i aconseguir una feina. Seràs molt valorada y respectada com a Executive PA i hauràs d’actuar com a organitzadora de la vida quotidiana de directius i responsables a l’ empresa, anticipant les seves necessitats i assegurar que tot funciona tranquil·lament i eficaçment.

Amb el nostre Diploma Executive PA, aprendràs a utilitzar les últimes aplicacions de Microsoft Office i aprendràs  o perfeccionaràs habilitats secretarials tradicionals com ara prendre notes durant Actes de reunions, taquigrafia i transcripció d’àudio.

Les empreses del Regne Unit reconeixen el nom de Pitman Training com la clara evidència que t’ has format al més alt nivell. Al finalitzar d’aquesta titulació, demostraràs les teves habilitats molt apreciades a nivell mundial com també ben remunerades com a Executive PA o Assistent Executiu.

Enquire Now