Pitman Training

Diploma Tecnic de Suport IT amb CompTIA

Enquire Now

Descripció

Els Tècnics informàtics tenen una de les feines més importants en qualsevol empresa. La seva funció és mantenir el correcte funcionament dels equips i sistemes relacionats eficaçment. Pot ser responsable tècnic que atén les trucades telefòniques o respondre les trucades del help-desk. Així que si estàs buscant una professió que combini la passió per la tecnologia i diagnòstic i solució de problemes, el nostre Diploma de tècnic de suport de TI és una excel·lent elecció. Al final del curs podràs obtenir el certificat A+ de CompTIA.

El funció del Tècnic de suport és vital dins de qualsevol empresa i amb la nostra diplomatura, les teves habilitats serà molt populars. Et convertiràs en un valuós membre d’un equip, mantindràs els equips en funcionament sense problemes i valuosa informació i dades estaran protegides.

Aquest Diploma consta de una sèrie de cursos creats per un dels nostres col·laboradors que imparteixen formació online mitjançant vídeo tutories. Els nostres estudiants obtenen el benefici exclusiu de poder accedir al suport tècnic 24 hores del dia i 7 dies a la setmana; mai es bloquejarà esperant una resposta.


The best way to make sure your training programme suits you, your skills, your ambitions and your busy schedule, is to get in touch with us for a free, friendly expert career consultation.

Enquire Now