Pitman Training

Sobre Nosaltres

Una mica sobre nosaltres!

Ens trobareu a Travessera de Gràcia entre el carrer d’Aribau i Tuset, a prop de la zona comercial i de negocis més importants de Barcelona. Amb bones connexions de transport públic Pitman Training Barcelona està ubicat en una bona zona per treballar però més important… per formar-te!

Estem aquí per escoltar als nostres futurs alumnes, per assegurar que oferim la millor formació possible i un programa a mida per augmentar les seves aspiracions professionals.

En el nostre Centre, hem creat un entorn professional, on l’èmfasi està en la formació en un entorn relaxat. La Marta Garcia és a la vostra disposició per ajudar-te i assegurar-se que la teva experiència d’aprenentatge és el més agradable possible.

Amb molts anys d’experiència professional a nivell internacional, la seva especialitat formativa es centra en l’ àmbit d’ estudis en Secretariat (cursos, Awards i diplomes), Microsoft Office, Organització d’esdeveniments i màrqueting. Creu fermament que la formació continuada és la base del progrés professional. L’any 2003 va marxar a Anglaterra per millorar l’anglès i al 2004 va estudiar a Pitman Training el curs Effective Business Communication. A més, un HNC en estudis de Paralegal (Sothgate College) i va estudiar Psicologia (Open Universty). L’ any 2009, va decidir tornar a Barcelona on va obtenir el títol de Tècnic Comptable i un postgrau en Màrqueting (Product Manager). La Marta ha continuat amb orgull la tradició de molts antics alumnes que han estudiat a Pitman Training: treballar en un dels nostres centres o obrir el seu propi.

A Pitman Training Barcelona està en contacte amb agències de selecció de personal i amb departaments de RRHH per conèixer quins són els requisits i habilitats més demandats per les empreses.

Si estàs buscant una feina, vols millorar o canviar la teva carrera professional, estem a la teva disposició per entendre les seves ambicions i treballar junts per tal que aconsegueixi els seus objectius i treure el màxim profit els estudis.

Truca’ns ara i descobreix el teu potencial!